logo

Planetarni Mikser - RAM King Line
Podeli:
Cena:
Kategorije:
Potkategorije: Planetarni Mikseri
Napomena: Istaknute cene važe za 100% avansno plaćanje
Opis: Snažna struktura i snažni motori čine ova 2 planetarna miksera savršenim saveznicima za zanatsku i profesionalnu upotrebu. Jednostavnost konstrukcije i visok kvalitet materijala osiguravaju bešumnost i dugotrajnost bez održavanja. Zahvaljujući transmisiji pojaseva, koja je pogodna za svaki model, potrošnja energije u mašinama je smanjena, ali su istovremeno performanse alata poboljšane. Dostupne 4 verzije: * Sa 3 brzine. * Sa inverterom i kontrolom brzine potenciometrom. * Digitalno podešavanje brzine preko PLC displeja sa mogućnošću čuvanja 99 različitih recepata. * Podešavanje brzine preko ekrana u boji osetljivog na dodir od 5 inča sa mogućnošću čuvanja 99 recepata. Svi modeli nude maksimalno raznovrsnu upotrebu. Podizanje posude može biti ručno (polugom) ili automatsko (opcionalno) zahvaljujući novom inovativnom i brzom sistemu. Na našim mašinama nema plastičnih delova.)

Rokovi isporuke za robu koja nije na stanju su 35 radnih dana od momenta uplate avansa (Avans 100%). Rokovi se mogu povecati zbog trenutne situacije sa covid-om.
Mikser za slag, Mikser za kolače, mikser poslasticarska oprema, Mikseri, poslasticarski, planetarni mikser 5l, planetarni mikser 7l, planetarni mikser 10l, planetarni mikser 30l, sirman planetarni mikser, planetarni mikser cena, Profesionalni planetarni mikser, poslasticarski mikser, poslasticarski mikseri, mikser za kolace, mikser za kolace s posudom, profesionalni mikser za kolace, stapni mikser za slag

Pogledajte i ostale proizvode:KONTAKT

Email: pinoutletdoo@gmail.com

Email: info.pinoutlet@gmail.com

Telefon: 060/5506-011

ViberWhatsapp

Telefon: 065/5506-011

ViberWhatsapp
RADNO VREME

Pon-Pet: 08-16h

Sub: 08-15h

Nedelja: Zatvoreno

GDE SE NALAZIMO

Andrije Vojinovića 55, Uzveće, Bogatić, Srbija