logo

Neutralni sto sa 1 Sudoperom 600 (Demontazni levi)
Podeli:
Cena:
Kategorije: Neutralna oprema
Potkategorije: Neutralni stolovi
Tagovi: Radni sto
Napomena: Istaknute cene važe za 100% avansno plaćanje
Opis: Neutralni sto sa 1 Sudopere 600 (Demontažni) - Svi proizvodi su demontažni i od nerđajućeg čelika. - Stolovi su proizvedeni sa pozadinskom lajsnom. - Potrebno je naglasiti ako se ne želi pozadinska lajsna sa stolom. - Svi stolovi su sa podesivim nogarama.

Rokovi isporuke za robu koja nije na stanju su 35 radnih dana od momenta uplate avansa (Avans 100%). Rokovi se mogu povecati zbog trenutne situacije sa covid-om.
neutralani sto, neutralna oprema, neutralni radni sto, radni sto inox, radni sto neutralni, prohromski radni sto, prohromski neutralni sto, neutralni sto 60s serije, neutralni sto 70s serije, neutralni sto sa donjom policom, nutralni ugaoni sto, neutralni ugaoni sto sa donjom policom, neutralni sto montažni, neutralni sto demontažni, neutralni sto sa srednjom I donjom policom, neutralni polietilenski sto, neutralni sto od polietilena, neutralni stočić za meso, polietilenski stočić za meso, neutralni sto ormarić, neutralni sto ormarić sa sa srednjom policom, neutralni sto sa sudoperom, neutralni sto sa 2 sudopere, neutralni sto sa dve sudopere, neutralni sto sa sudoperom serije 700, neutralni sto sa sudoperom serije 600, neutralni sto sa 3 sudopere, neutralni sto sa 3 sudopere i srednjom policom, neutralni sto za pranje povrća

Pogledajte i ostale proizvode:KONTAKT

Email: pinoutletdoo@gmail.com

Email: info.pinoutlet@gmail.com

Telefon: 060/5506-011

ViberWhatsapp

Telefon: 065/5506-011

ViberWhatsapp
RADNO VREME

Pon-Pet: 08-16h

Sub: 08-15h

Nedelja: Zatvoreno

GDE SE NALAZIMO

Andrije Vojinovića 55, Uzveće, Bogatić, Srbija