logo

Hladni sto sa 2 vrata Tecnodom
Podeli:
Cena:
Kategorije: Rashladna oprema
Potkategorije: Hladni stolovi
Napomena: Istaknute cene važe za 100% avansno plaćanje
Opis: Opšte karakteristike Unutrašnjost i eksterijer od nerđajucćeg čelika, sa izuzetkom spoljne osnove od pocinkovanog čelika. Zaobljeni unutrašnji uglovi. Ubrizgan Poliuretan pod visokim pritiskom, bez upotrebe opasnih CFC-a. Debljina izolacije TN: 40 mm. Samo zatvarajuća vrata sa magnetnim mehanizmom. Prednja elektronska kontrolna tabla sa NTC termistorom. Standardni monoblok, koji se može ukloniti i tropifikovati rashladnu jedinicu (+ 40 ° sobne temperature i 60% relativne vlažnosti). Automatsko odmrzavanje i isparavanje kondenzata. Stope od nerđajućeg čelika podesive po visini (110/190 H mm). Spremni za upotrebu.

Rokovi isporuke za robu koja nije na stanju su 35 radnih dana od momenta uplate avansa (Avans 100%). Rokovi se mogu povecati zbog trenutne situacije sa covid-om.
neutralni sto, neutralni stolovi, neutralna oprema, neutralni ugostiteljski stolovi, zatvoreni neutralni sto, neutralni sto sa policama, neutralni sto sa policom, radni stolovi, radni sto za ugostiteljstvo, radni sto sa policom, radni sto sa policama

Pogledajte i ostale proizvode:KONTAKT

Email: pinoutletdoo@gmail.com

Email: info.pinoutlet@gmail.com

Telefon: 060/5506-011

ViberWhatsapp

Telefon: 065/5506-011

ViberWhatsapp
RADNO VREME

Pon-Sub: 08-16h

Nedelja: Zatvoreno

GDE SE NALAZIMO

Andrije Vojinovića 55, Uzveće, Bogatić, Srbija