logo

Fermentaciona Komora LieviReal Realforni
Podeli:
Cena:
Kategorije: Pekarska oprema
Potkategorije: Fermentacione komore
Napomena: Istaknute cene važe za 100% avansno plaćanje
Opis: LieviReal fermentacione komore su dizajnirane tako da se mogu prilagoditi pećima Realovog asortimana, zapravo se mogu savršeno integrisati u ove peći u pogledu veličine i dizajna. Njihove glavne karakteristike su sledeće: - Vrata su izrađena od nerđajućeg čelika (standardno) iznutra i spolja i osiguravaju optimalnu vidljivost proizvoda zahvaljujući širokoj ostaklenoj površini. Vrlo je praktičan, zahvaljujući automatskom mehanizmu za zatvaranje, što znači da nema brave, jer automatski uređaj postavja vrata na zaptivkama kada dostigne poziciju zatvaranja. - Granični paneli obezbeđuju savršenu izolaciju zahvaljujući velikoj debljini izolacionog materijala. Sastoje se od dva aluminijumska lima koja okružuje sloj ekspandiranog poliuretana. - Postolje se isporučuje samo na zahtev i potpuno je izrađeno od nerđajućeg čelika. - Vlaženje i zagrevanje se postižu odgovarajućim sistemom koji ravnomerno raspoređuje vazduh. - Kontrolna tabla je jasna i jednostavna za upotrebu, sa dva regulatora za automatsku kontrolu vlažnosti i toplote. - Regulacija pare se obezbeđuje pomoću otporničkog senzora čije se merno polje kreće od 15 do 90% rh sa preciznošću od ± 5% rh. - Takođe je moguće obezbediti prostorije za tunele, sa jednim ili dvoje vrata sa jedne strane i sa suprotne strane.

Rokovi isporuke za robu koja nije na stanju su 35 radnih dana od momenta uplate avansa (Avans 100%). Rokovi se mogu povecati zbog trenutne situacije sa covid-om.
Fermentacione komore, komora za fermentaciju, fermentaciona komora za pekaru, polovne fermentacione komore, fermentacija peciva, fermentacija testa, pekarska komora, levireal Realforni

Pogledajte i ostale proizvode:KONTAKT

Email: pinoutletdoo@gmail.com

Email: info.pinoutlet@gmail.com

Telefon: 060/5506-011

ViberWhatsapp

Telefon: 065/5506-011

ViberWhatsapp
RADNO VREME

Pon-Pet: 08-16h

Sub: 08-15h

Nedelja: Zatvoreno

GDE SE NALAZIMO

Andrije Vojinovića 55, Uzveće, Bogatić, Srbija