logo

Dozator za vodu sa mesacem
Podeli:
Cena:

1,250.00

1,100.00

-12.0%

DODATNI POPUST NA VEĆU KOLIČINU OPREME
Iznos PDV-a:

220.00

Ukupno:

1,320.00

Kategorije: Pekarska oprema
Potkategorije: Dozatori za vodu
Napomena: Istaknute cene važe za 100% avansno plaćanje
Opis: Dozator za doziranje vode. Ručno ili automatsko zaustavljanje doziranja posle istakanja zadate doze. Doziranje se može pauzirati tj. zaustaviti pa nastaviti dozu. Doziranje je moguće prekinuti pa se vrednost dozirane količine resetuje na nulu. Dozator za doziranje vode ima programe u koji se mogu uneti vrednosti sa željenim dozama. Korišćenjem naših dozatora štedite vreme i povećavate tačnost doziranja vode. Željena količina vode se startuje jednostavnim pritiskom na START taster uređaja. Uređaju se prepušta kontrola doziranja željene doze i temperature kod verzija koje mešaju vodu različitih temperatura. Komponente dozatora su montirane u dve plastične kutije zbog . U gornjoj kutiji se nalazi elektronika. U donjoj kutiji se nalazi oprema koj se povezuje sa vodovodnom instalacijom. Jednostavna montaža. Kompletan uređaj se zakači na zid. U blizini uređaja je potrebno je dovesti vodovodnu instalaciju sa odgovarajućim priključcima vode. Povezivanje uređaja na vodovodnu instalaciju je OBAVEZNO uraditi preko fleksibilnih creva za vodu kao što na primer BRINOKS creva. Vodovodni priključak dozatora je 1/2″. Uz dozator vode se isporučuju standardna creva sa INOX nastavkom na kraju. Uređaj je potrebno priključiti na električnu mrežu. Za napajanje električnom energijom uređaj ima monofazni kabal i utikač koji je potrebno priključiti u utičnicu. TIM electronic dozator vode je mali potrošač električne energije. Zato što želimo da dozator bude pouzdan i tačan, dozator vode smo napravili od kvalitetnih delova. Dozatori imaju hvatače nečistoća na ulazu. U dozator ugrađujemo elektromagnetne ventile proizvođača Danfoss. Doziranje vode DA Merenje i prikaz temperature vode DA Veličina priključka ulazne vode 1/2″ Broj ulaznih priključaka vode 3 Ulazni priključak vode iz vodovoda DA Ulazni priključak vode iz bojlera DA Ulazni priključak vode iz čilera DA Broj izlaznih priključaka vode 1 Izlazni priključak doziranja vode DA Izlazni priključak nameštanja temperature vode – BY-PASS NE Mešanje vode DA Komanda rada tastatura uređaja Prikaz zadate i trenutne doze i ostalih podataka LCD displej uređaja Ugradne mere 830x380x120 mm (VxŠxD)

Rokovi isporuke za robu koja nije na stanju su 35 radnih dana od momenta uplate avansa (Avans 100%). Rokovi se mogu povecati zbog trenutne situacije sa covid-om.
dozator za vodu, automatski dozator vode, dozator za pekarstvo, dozator vode dozatori za vodu, dozator vode za pekare, dozator vode sa mesacem, dozator vode sa automatskim mesanjem, dozator sa mesanjem vode, dozer vode,

Video

Pogledajte i ostale proizvode:KONTAKT

Email: pinoutletdoo@gmail.com

Email: info.pinoutlet@gmail.com

Telefon: 060/5506-011

ViberWhatsapp

Telefon: 065/5506-011

ViberWhatsapp
RADNO VREME

Pon-Sub: 08-16h

Nedelja: Zatvoreno

GDE SE NALAZIMO

Andrije Vojinovića 55, Uzveće, Bogatić, Srbija