logo

Sestougaona Delilica DES(Poluautomatski) I DEA(Automatski)
Podeli:
Cena:
Kategorije: Pekarska oprema
Potkategorije: Delilice
Napomena: Istaknute cene važe za 100% avansno plaćanje
Opis: Šestougaona Delilica Model DES(Poluautomatski) I DEA(Automatski) Mašina pogodna za podelu testa u pekarama i poslastičarnicama. Konstrukcija od obojenog čelika. Inoks verzija dostupna. Umanjenih dimenzija. Posuda i noževi od nerđajućeg čelika AISI 304. Šestougaoni najlonski prehrambeni kalupi. Automatsko isključivanje hidraulične jedinice bešumno i pouzdano. Taster za čišćenje noževa. Kompletan hidraulični rad. Radni ciklus u DEA automatskoj verziji: presovanje, sečenje i otvaranje poklopca automatsko. Radni ciklus u poluautomatskoj DES verziji: presovanje i sečenje pomoću džojstika, ručno otvaranje poklopca. Za obe verzije dostupna su 3 modela sa 37 deljenja i 1 sa 19 deljenja. Može se koristiti kao presa.

Rokovi isporuke za robu koja nije na stanju su 35 radnih dana od momenta uplate avansa (Avans 100%). Rokovi se mogu povecati zbog trenutne situacije sa covid-om.
delilica za meka testa, delilica vakumska, 30 podela, 15 podela, sa virkanjem, delilica za testo, delilice, Delilice RAM full automatske, delilice za burek, delilice za testo, delilica za pekaru, delilica za hleb, delilica, delilica i okruglitelj, delilica i virkalica, delilica testa, rucne delilice za testo, presa za testo, automatska delilica za testo, poluautomatska delilica, Klipna delilica za testo, Delilica ats, delilica fortuna, volumetrijska delilica, daub delilica, delilica ram polin, pekarska delilica, delilica za testo 36 delova, delilica za testo 37 delova, delilica za testo 36 delova, delilica za testo 12 delova, delilica za testo 24 delova, delilica za testo 15 podela, delilica za testo 30 podela, podela testa, delilica za podelu testa delilica za podelu i oblikovanje testa

Video

Pogledajte i ostale proizvode:KONTAKT

Email: pinoutletdoo@gmail.com

Email: info.pinoutlet@gmail.com

Telefon: 060/5506-011

ViberWhatsapp

Telefon: 065/5506-011

ViberWhatsapp
RADNO VREME

Pon-Pet: 08-16h

Sub: 08-15h

Nedelja: Zatvoreno

GDE SE NALAZIMO

Andrije Vojinovića 55, Uzveće, Bogatić, Srbija