logo

Masina za testenine Sansone Orkestra
Podeli:
Cena:

4,463.00

DODATNI POPUST NA VEĆU KOLIČINU OPREME
Iznos PDV-a:

892.60

Ukupno:

5,355.60

Potkategorije: Masine za testenine
Napomena: Istaknute cene važe za 100% avansno plaćanje
Opis: Mašine za testeninu, model Orkestra 10: - Pogodno za male radionice i velike restorane ili kantine. - Pouzdan, jednostavan za upotrebu i jednostavan za čišćenje. - Kućište od nerđajućeg čelika AISI 304. - Samonosiva konstrukcija sa 4 točka od nerđajućeg čelika. - Snažni motor sa vazdušnim hlađenjem sa reduktorom uljne kutije. - Visoke performanse i lako uklanjanje lopatice za mesanje. - Zatvoreni poklopac od nerđajućeg čelika. - Praktični uklonjivi levak za dodavanje tečnih sastojaka tokom obrade. - Puz, glava i prsten od nerđajućeg čelika. - Potpuna dostupnost svih vrsta matrica. - IP 67 kontrole od nerđajućeg čelika. - Dodatni sistem za hlađenje vazduha za teške uslove rada. Opcije: - Sekač za testeninu sa promenljivom brzinom. - Proizvođač kalupa za raviole Bologna EL. Napomena! Dostupno mnošto alata, alati se posebno doplaćuju.

Rokovi isporuke za robu koja nije na stanju su 35 radnih dana od momenta uplate avansa (Avans 100%). Rokovi se mogu povecati zbog trenutne situacije sa covid-om.
masina za rezence, masina za supu, masina za testenine, masina za spagete, masina za testo, masina za testeninu, masina za testenine, masine za rezance i makarone, aparat za izradu testenina, proizvodnja testenina, masina za rezance novi sad

Pogledajte i ostale proizvode:KONTAKT

Email: pinoutletdoo@gmail.com

Email: info.pinoutlet@gmail.com

Telefon: 060/5506-011

ViberWhatsapp

Telefon: 065/5506-011

ViberWhatsapp
RADNO VREME

Pon-Sub: 08-16h

Nedelja: Zatvoreno

GDE SE NALAZIMO

Andrije Vojinovića 55, Uzveće, Bogatić, Srbija