logo

Masina za testenine Sansone Koncerto
Podeli:
Cena:

1,950.00

DODATNI POPUST NA VEĆU KOLIČINU OPREME
Iznos PDV-a:

390.00

Ukupno:

2,340.00

Potkategorije: Masine za testenine
Napomena: Istaknute cene važe za 100% avansno plaćanje
Opis: Mašina za testeninu, model Koncerto: - Dizajnirani za srednje radne uslove, idealan za restorane srednje veličine. - Pouzdan, jednostavan za upotrebu i jednostavan za čišćenje. - Kućište od nehrđajućeg čelika AISI 304. - Snažni motor sa vazdušnim hlađenjem sa reduktorom kutije za ulje. - Visoko performanse i lako uklanjanje vesla za mesanje. - Zatvoreni poklopac od nerđajućeg čelika. - Praktični uklonjivi levak za dodavanje tečnih sastojaka tokom obrade. - Puz, glava i prsten od nerđajućeg čelika. - Posuda od eloksiranog aluminijuma. - Potpuna dostupnost svih vrsta matrica. - IP 67 kontrole od nehrđajućeg čelika. - Dodatni sistem za hlađenje vazduha za teške uslove rada. Opcije: - Sekač za testeninu sa promenljivom brzinom. - Opcioni komplet za "penne" matricu. - Proizvođač kalupa za raviole Bologna EL. Napomena! Dostupno mnošto alata, alati se posebno doplaćuju.

Rokovi isporuke za robu koja nije na stanju su 35 radnih dana od momenta uplate avansa (Avans 100%). Rokovi se mogu povecati zbog trenutne situacije sa covid-om.
masina za rezence, masina za supu, masina za testenine, masina za spagete, masina za testo, masina za testeninu, masina za testenine, masine za rezance i makarone, aparat za izradu testenina, proizvodnja testenina, masina za rezance novi sad

Pogledajte i ostale proizvode:KONTAKT

Email: pinoutletdoo@gmail.com

Email: info.pinoutlet@gmail.com

Telefon: 060/5506-011

ViberWhatsapp

Telefon: 065/5506-011

ViberWhatsapp
RADNO VREME

Pon-Sub: 08-16h

Nedelja: Zatvoreno

GDE SE NALAZIMO

Andrije Vojinovića 55, Uzveće, Bogatić, Srbija