logo

Industrijska linija za čokoladu
Podeli:
Cena:
Kategorije:
Napomena: Istaknute cene važe za 100% avansno plaćanje
Opis: Industrijska linija za proizvodnju čokoladnih proizvoda. Industrijska linija za čokoladu je mašina za proizvodnju široke palete proizvoda od čokolade. Najčešće se upotrebljava u industrijama za linijsku proizvodnju čokoladnih kolačića, keksa, bombonjera, čokoladica, itd. Izuzetno pouzdan i efikasn uređaj proizvođača Memak. Sedište kompanije Memak se nalazi u Turskoj. Kompletan asortiman proizvoda se proizvodi po licencama Evropskih kompanija u najvećoj meri Nemačkih. Tako da je kvalitet uređaja neizostavan.

Rokovi isporuke za robu koja nije na stanju su 35 radnih dana od momenta uplate avansa (Avans 100%). Rokovi se mogu povecati zbog trenutne situacije sa covid-om.
mašina za čokoladu, mašina za čokoladne proizvode, mašina za pravljenje čokolade, mašina za čokoladiranje, mašina za pravljenje čokolade, proizvodnja krema i čokolade, mašina za pravljenje čoko proizvoda, mašina za proizvodnju proizvoda od čokolade, mašina za proizvodnju čokoladnih proizvoda, mašina za krem, industrijska linija za proizvodnju čokolade, industrijska linija za proizvodnju čokoladnih proizvoda, linija za proizvodnju čokoladnih keksova, linija za proizvodnju čokoladica, linija za proizvodnju bombonjera

Pogledajte i ostale proizvode:KONTAKT

Email: pinoutletdoo@gmail.com

Email: info.pinoutlet@gmail.com

Telefon: 060/5506-011

ViberWhatsapp

Telefon: 065/5506-011

ViberWhatsapp
RADNO VREME

Pon-Sub: 08-16h

Nedelja: Zatvoreno

GDE SE NALAZIMO

Andrije Vojinovića 55, Uzveće, Bogatić, Srbija