logo

Hladna komora za meso i sir
Podeli:
Cena:
Kategorije:
Potkategorije: Komore za zrenje mesa
Napomena: Istaknute cene važe za 100% avansno plaćanje
Opis: Hladna komora za sušenje sira i mesa, Italijanskog proizvođača Everlasting Lostagionatore. Uređaj ima široku primenu u mesnim industrijama, mesarama, firmama i domaćinstvima koja se bave proizvodnjom tvrdih sireva. Izuzetno pouzdana i kvalitetna komora koja će ispuniti sve zahteve. Specifikacije: Temperaturni raspon: od 0 C do +30 C Vlažnost: od 40% do 95% Ventilacija: Ventilatorska(Propeler) Osvetljenje: Led Pod: Bez poda sa PVC profilima Gas za rashladu: R404A ili R452A Dostupno 5 modela različitih kapaciteta od 250 kg do 1500 kg.

Rokovi isporuke za robu koja nije na stanju su 35 radnih dana od momenta uplate avansa (Avans 100%). Rokovi se mogu povecati zbog trenutne situacije sa covid-om.
komora za zrenje mesa, komora za sazrevanje mesa, mašina za zrenje mesa, mašina za sazrevanje mesa, komora za zrenje sira, komora za sazrevanje sira, mašina za zrenje sira, mašina za sazrevanje sira, komora za zrenje šunke, komora za sazrevanje šunke, mašina za zrenje šunke, mašina za sazrevanje šunke, komora za sušenje sira, komora za sušenje mesa, komora za suho zrenje mesa, komora za suho zrenje sira, komora za suvo zrenje mesa, komora za suvo zrenje sira, komora za sušenje, komora za zrenje, komora za sir, komora za meso

Pogledajte i ostale proizvode:KONTAKT

Email: pinoutletdoo@gmail.com

Email: info.pinoutlet@gmail.com

Telefon: 060/5506-011

ViberWhatsapp

Telefon: 065/5506-011

ViberWhatsapp
RADNO VREME

Pon-Sub: 08-16h

Nedelja: Zatvoreno

GDE SE NALAZIMO

Andrije Vojinovića 55, Uzveće, Bogatić, Srbija