logo

Automatska delilica sa okrugliteljem
Podeli:
Cena:
Kategorije: Pekarska oprema
Potkategorije: Delilice
Napomena: Istaknute cene važe za 100% avansno plaćanje
Opis: Automatska delilica sa okrugliteljem · Deli testo za hleb (sa pšeničnim brašnom, vodom, solju i kvascem, za testo sa drugim sastojcima prvo nas pitajte). · Ovaj sistem nudi dobru tačnost vaganja. Nežan tretman testa. · Mašina može da deli testo sa sadržajem vode između 50% i 80%. · Programabilni broj komada testa. · Sistem podmazivanja sa minimalnom potrošnjom. (približno 1 litar na svakih 10 radnih sati). · Maksimalna greška vaganja 2% (neprevrelo sveže testo). · Mehanički posipač · Poklopci od nerđajućeg čelika. OPCIJSKA OPREMA · Rezervoar kapaciteta 80, 100, 150, 200 L. · Daljinsko upravljanje. · Motor sa regulacijom težine. · Transportna traka sa nezavisnim motorom: mogućnost udvostručenja maksimalne težine. · Sito za brašno sa motorom.

Rokovi isporuke za robu koja nije na stanju su 35 radnih dana od momenta uplate avansa (Avans 100%). Rokovi se mogu povecati zbog trenutne situacije sa covid-om.
delilica za meka testa, delilica vakumska, 30 podela, 15 podela, sa virkanjem, delilica za testo, delilice, Delilice RAM full automatske, delilice za burek, delilice za testo, delilica za pekaru, delilica za hleb, delilica, delilica i okruglitelj, delilica i virkalica, delilica testa, rucne delilice za testo, presa za testo, automatska delilica za testo, poluautomatska delilica, Klipna delilica za testo, Delilica ats, delilica fortuna, volumetrijska delilica, daub delilica, delilica ram polin, pekarska delilica, delilica za testo 36 delova, delilica za testo 37 delova, delilica za testo 36 delova, delilica za testo 12 delova, delilica za testo 24 delova, delilica za testo 15 podela, delilica za testo 30 podela, podela testa, delilica za podelu testa delilica za podelu i oblikovanje testa

Video

Pogledajte i ostale proizvode:KONTAKT

Email: pinoutletdoo@gmail.com

Email: info.pinoutlet@gmail.com

Telefon: 060/5506-011

ViberWhatsapp

Telefon: 065/5506-011

ViberWhatsapp
RADNO VREME

Pon-Pet: 08-16h

Sub: 08-15h

Nedelja: Zatvoreno

GDE SE NALAZIMO

Andrije Vojinovića 55, Uzveće, Bogatić, Srbija